Ανακοίνωση του Τομέα Εθελοντισμού, Οικολογίας και Κοινωνικών Κινημάτων του Κινήματος Αλλαγής

Ο Τομέας Εθελοντισμού, Οικολογίας και Κοινωνικών Κινημάτων του Κινήματος Αλλαγής σε συνεργασία με τις Νομαρχιακές Επιτροπές της  Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης ανταποκρινόμενοι  στην έκκληση για βοήθεια στους πρόσφυγες οι οποίοι φιλοξενούνται στο Κέντρο Μετεγκατάστασης στα Διαβατά συγκέντρωσε είδη προσωπικής υγιεινής, φάρμακα, βρεφικά γάλατα και αγαθά που δεν αλλοιώνονται.

Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενο απο τον Π. Χρηστίδη  Εκπρόσωπο Τύπου, τη Μ. Δημητρακοπούλου – Σιούνα  αναπλ. Γραμ. του Τομέα Εθελοντισμού Οικολογίας  και Κοινωνικών Κινημάτων, τον Χρ. Παπαστεργίου Γραμ. της Ν.Ε. Α’ Θεσσαλονίκης, τον  Γ. Κυανίδη  Γραμ. της Ν.Ε. Β’ Θεσσαλονίκης και τον Κυρ. Μερελή στέλεχος, παρέδωσε τα συγκεντρωθέντα είδη στην ΕΡΤ 3.

Η υπόθεση των αιτούντων άσυλο είναι υποχρέωση του κράτους. Δυστυχώς είναι απαραίτητη η συνδρομή των πολιτών  παρά το γεγονός οτι υπάρχει χρηματοδότηση για την κάλυψη αυτών των αναγκών.